Temné zítřky : technologie a konec budoucnosti - Bridle, James, 1980- (Host, 2020)
Autor ve studii uvažuje o tom, jak se lidé odcizili od vlastních technologií, které nepomáhají uspořádávat realitu a srozumitelnější obraz světa, ale spousta dat i mediální obsah vedou ke konspiracím, populistickým spekulacím a fundamentalismu.