Gabriela Novotná - cesta na Dakar : první česká motorkářka na nejnáročnější rally světa - Somerauer, Jan (Jota, 2020)
Příběh české motorkářky, která se na motocyklu zúčastnila dvou závodů Rallye Dakar v Jižní Americe (2018-2019), a v r. 2019 jako první Češka dojela do cíle.