Běžecká bible Miloše Škorpila - Škorpil, Miloš, 1954- (Mladá fronta, 2019)
Stovky osvědčených rad, tipů a nápadů, jak zapojit běh do života každého z nás, ať už chceme zlepšit běžecký výkon, zhubnout do plavek nebo se jen hýbat.