Honicí psi - Horst, Jørn Lier, 1970- (Thrill, 2016)
Norský detektivní román s komisařem Wistingem. Po sedmnácti letech je znovu otevřen případ unesené a zabité dívky, v němž kdosi zfalšoval hlavní důkaz.