Kdo jinému jámu kopá... sám do manželství padá - Jakoubková, Alena, 1958- (MOBA, 2016)
Co udělá Cora, když se dozví, že je jí její manžel nevěrný? Nic. Ota vydělává dost peněz na to, aby zabezpečil rodinu, Cora žije celkem pohodlným životem a myslí si, že jí to bude stačit. Cynická smlouva s osudem má však omezenou platnost; Otova milenka otěhotní a tím strhne Otu definitivně na svoji stranu. Mladá psycholožka Cora je postavena do situace, kdy bude muset přijmout rozvod a zároveň odpovědnost za svůj život. Zakládá seznamovací agenturu a rozhlašuje, že pro ni samotnou už muži neexistují. Nikdy však neříkej nikdy...