Čtení o Bohumilu Hrabalovi : rukověť otevřeného díla - Cosentino, Annalisa, 1964- (Antologie, 2016)
Kritická reflexe autorova díla, která je reprezentována hlavně pracemi, jež se věnují obecnějším problémům literární poetiky a snaží se Hrabalovy texty i myšlení analyzovat v souvislosti s evropskou kulturní a literární tradicí 20. století.