Sex, drogy & cyb'n'roll - Heteša, Petr, 1959- (Brokilon, 2012)
Keith Richards možná ještě vyhrává svá kytarová sóla, ovšem značně vylepšený různými implantáty. A dá se říci, že by se mu ve městě New Chrome mohlo i líbit. Skládá se totiž ze dvou světů. Softwarového a drogového. Ale teď vážně. Hrdinou není žádný člen nesmrtelných Roling Stones, ale Jerry Gibwill, který se v podstatě ocitl každou nohou v jednom z těchto odlišných světů. Když pak dochází k jejich konfrontaci, ocitá se Jerry v centru dění a nezbývá mu než se ke všemu postavit čelem. A s pistolí v ruce.