Ulldart - doba temnoty. - Heitz, Markus, 1971- (Fantom Print, 2009)
První část fantasy série Ulldart se odehrává v kulisách středověkého fiktivního světa, kde proti sobě stojí odvěcí rivalové - dobro a zlo.