Rande: Zachránce - Hlaváčková, Kristýna (Petunky, 2025)
Milostný román líčí příběh plný napětí a vášně. Allison Carterová žije v neutěšeném vztahu, ze kterého nezná cestu ven. Tu jí možná nabídne nový vášnivý vztah s jejím šéfem.