Potichu - Rudiš, Jaroslav, 1972- (Audioknihy (Tympanum), 2007)
Jeden den a jedna noc. Pět příběhů na konci léta mezi Lisabonem a Letnou. O pohyblivých snech, o touze žít s někým, kdo chce být s námi, o hudbě a tichu, které nenacházíme. Román ze současnosti