Aha faktor : co se děje ve vašem mozku, když dostanete brilantní nápad - Kounios, John (BizBooks, 2015)
Aha momentem označujeme okamžik náhlého uvědomění a poznání, jemuž psychologové říkají kreativní vhled. Má na svědomí řadu vědeckých objevů i výjimečných uměleckých děl. Tyto chvíle nečekaného prozření ale nejsou jen výsadou slavných