Kuchařka k dietě pro lidi pijící pivo, víno a alkohol - Cameron, Robert, 1911-2009; Faktor, Viktor, 1944-2017 (Pragma, 2015)
Víte přesně, co byste měli dělat, abyste byli štíhlí, krásní a zdraví. A děláte to? Robert W. Cameron velmi dobře ví, že jak je náročné dodržovat všechna ta dietní doporučení, a proto shromáždil tým výživových specialistů a vytvořili neobvyklou kuchařku, pro lidi, jimž chutná pivo, víno a občas i alkohol. Princip je velmi jednoduchý – vhodně vybraná jídla, která pečlivě hlídají množství a kvalitu sacharidů, jež dostáváte do těla. Ve výsledku budete jíst váženou stravu, díky níž budete mít dostatek energie, zeštíhlíte v pase, ale nezblázníte se z počítání kalorií a ani neprostojíte hodiny u sporáku