Nina chce být rocková zpěvačka : (malá encyklopedie povolání) - Kocmanová, Ivana, 1973- (100 povolání, 2015)
Nině je šest. Chodí do první třídy a až vyroste chce být rockovou zpěvačkou. Krátká vyprávění z jejího života, která se odehrávají na nejrůznějších místech: ve škole, na letišti, v cizím městě, v továrně na výrobu čokolády, v divadle, na natáčení filmu atd., jsou doprovázena velkými ilustracemi, na nichž najdou děti více než 100 obrázků nejrůznějších povolání