Malujeme věci kolem nás - Watt, Fiona, 1960- (Svojtka & Co, 2010)
Jak nakreslit dinosaura, krásné princezny, lvy, nákladní auta, mořské víly, opičky, krokodýly, traktory, ovečky, vánoční stromečky, sněhuláky, vločky, žirafy, žraloky a mnoho dalších věcí? Tato inspirativní kniha je plná nápadů pro každého, kdo chce začít kreslit. Nápadité projekty jsou jasně vysvětleny krok za krokem. Postačí jen potřeby na malování, nůžky a vzhůru do světa fantazie!