Co mě čeká ve školce : o tom, že ve školce je to bezva! - Šandera, Jiří, 1961- (Fragment, 2013)
Na příbězích malé Kačenky se dozvíte o tom, že ve školce je to vlastně bezva. Čekají tam noví kamarádi, lze tam zažít spoustu pěkných dnů plných her, zábavy i dobrodružství