V životě jde o víc než o to, co vidíme ve fyzickém světě - Caputo, Theresa, 1966- (Beta nakladatelství, 2015)
Theresa Caputová je podle svých slov "normální máma" z Long Islandu, až na to, že má neobvyklý dar - komunikuje s mrtvými. Temperamentní Američanka italského původu ve své biografii s humorem a lehkostí vypráví, jak kvůli problematickým vlohám, které okolí nechápalo a ona sama si je odmítala přiznat, trpěla od dětství úzkostmi. Později svůj dar přijala, fobií se zbavila a odstartovala úspěšnou dráhu média. Poskytuje útěchu pozůstalým a předává jim vzkazy od jejich blízkých z druhého břehu