Bratrstvo run - Peinkofer, Michael, 1969- (Knižní klub, 2015)
Poté co spolupracovník spisovatele Waltra Scotta narazí v klášterní knihovně na záhadnou část starého rukopisu napsaného runami a krátce nato je nalezen mrtev, začnou se dít velmi znepokojivé události. Úmyslně založený požár v knihovně, vražda Scottova mentora, jenž mu prozradil existenci tajné sekty navazující na tradice „zlých“ druidů, i několik pokusů připravit o život jeho samotného utvrdí sira Waltra v rozhodnutí pustit se do pátrání na vlastní pěst. Narazí však na neproniknutelnou hradbu mlčení.