Deník Dity P : kuchařka. - Pecháčková, Dita, 1975- (Dita Pecháčková, 2015)
Nová kuchařka je pokračováním té první. Úžasné recepty si vykračují společně s Ditiným skutečným příběhem: Single holka je konečně vdaná a brzy už píše, vaří a hlavně nezřízeně jí jídla z kapitoly Jsem těhotná. Vyráží s manželem Pod stan, aby si nacvičili, jak to bude s Davidem. Své Hnízdění, kdy převrací byt vzhůru nohama, doprovodí pořádnými jídly pro chlapy. Vzpomene si na svůj první betonový domov v Panelstory, griluje na Lodi bláznů, zajede do Itálie a na Slovensko. Všude hledá jídlo, to nejlepší na světě. Do svého kuchařského světa s celou svou velkou i novou malou rodinou nakonec přivítá malého Davida