Pod vodou - Zeh, Juli, 1974- (Host, 2015)
Na začátku stojí zdánlivě obehraná zápletka milostného trojúhelníku. Atraktivní herečka Jola a její přítel hodlají strávit nějaký čas v ústraní na vylidněném ostrově. Jola se zde hodlá připravit v klidu na svou novou roli. Do idylky vstoupí další muž, instruktor potápění Sven, který si až do současné chvíle udržoval od lidí a jejich životů a problémů náležitý odstup. Jenže nejen tlak pod vodou povážlivě stoupá a v rafinované hře velmi brzy může někomu dojít kyslík