Dobrou noc! : čtení před spaním s velkými písmeny : příběhy před spaním s velkými písmeny - Haderlein, Ute (Svojtka & Co, 2013)
V této půvabné knížce, ilustrované s láskou a fantazií, najdete roztomilé příběhy na dobrou noc: o hvězdičkách, o usínání a snech, o sluníčku a počasí, o měsíčku a jeho proměnách, o přátelství, o ročních obdobích, o dětech a o tom, co rády dělají. Je vytištěna velkými písmeny a je na každé straně bohatě ilustrována. Určena je k procvičování čtení nebo předčítání, ale i k vyprávění a snění!