Kniha pro celiaky : nové poznatky pro nemocné, lékaře a pacienty - Ali, Naheed, 1981- (Pragma, 2015)
Seznámení s celiakií - nemoci o nesnášenlivosti lepku. Historie, anatomie, fyziologie a poruchy pojící se s touto nemocí. Možnosti léčby. Kapitola též věnovaná často přehlížené psychologické stránce celiakie