Sbohem, plínky! : nácvik na nočník bez pláče a stresu - Warner, Penny, 1947- (Portál, 2014)
Historie nácviku používání toalety. Základní doporučení, co by se při nácviku mělo a nemělo dělat. Rady, jak poznáme, kdy je dítě připravené začít s nácvikem. Potřebné vybavení, nočníky, zmenšovací sedátka na WC, tréninkové kalhotky a další pomůcky. Tipy a rady ohledně přípravy, doporučení týkající se chválení dítěte, využití hry s panenkami ad. Řešení problémů - např. noční pomočování. Zkušenosti rodičů