Star Wars, - Bray, Adam (Egmont, 2014)
Vraťte se s námi do předaleké galaxie… Obrazový slovník vám ukáže počátky velkolepých bojů proti Impériu. Poznáte nové hrdiny a děsivé padouchy, prohlédnete si vozidla, která dosud nikdo neviděl, a prozkoumáte vzrušující nové světy. Kniha obsahuje předmluvu výkonného producenta Povstalců Davea Filoniho a exkluzivní pohled do zákulisí seriálu!