Aféry princezen : pravdivé příběhy - McRobbie, Linda Rodriguez (Brána, 2014)
Princezna Stefanie von Hohenlohe byla nacistickou špionkou. Alžběta Rakouská spala v masce z telecího masa a starala se hlavně o svou krásu, svatá Olga Kyjevská se ke svému svatořečení provraždila a princezna Lakšmí Báí bez ohledu na nebezpečí bojovala se svým synkem uvázaným na zádech. Kniha Aféry princezen Lindy Rodriguez McRobbie nabízí pravdivé příběhy těchto a mnoha dalších princezen ve vzrušujícím čtení pro historické nadšence nebo kohokoliv, kdo hledá dobrou a zajímavostmi naplněnou knihu.