Francie - Ardagh, John, 1928-2008; Alexander, Max; Svobodová, Lenka; Koval, Jozef, 1951- (Společník cestovatele, 2012)
Bohatě ilustrovaný, přehledný a vyčerpávající průvodce historií a topografií Francie s aktualizovanými informacemi a nezbytnými údaji pro turisty