Zajatci parukových ostrovů : potrhlá dobrodružství - Reeve, Philip, 1966- (Fragment, 2014)
Oliver vyrůstá v rodině dobrodruhů - vždyť jeho rodiče se seznámili na Mount Everestu! Největší dobrodružství ho ale teprve čeká. Jednoho dne se vynoří z vody u jejich domu ostrovy, které tam předtím nebyly. Oliverovi rodiče neváhají a jdou je prozkoumat. Najednou jsou rodiče i ostrovy fuč. Oliver se okamžitě vydává na záchrannou výpravu. Vypadá to, že taťka s mamkou se stali kořistí záhadných toulavých ostrovů, které vandrují oceánem a ukládají si na hlavu všechno, co plave kolem. Ze svých trofejí si staví paruky a soutěží o to, kdo ji má nejhezčí. Noc paruk, klání o nejhezčí paruku a titul krále, se blíží.