Kameny a říše permoníků - Procházka, Václav, 1979- (Občanské sdružení Česká geologie, 2013)
Dovědět se hodně o vnitřku Země nebo třeba o přírodních sklech, a přitom zažít spoustu dobrodružství? Kamil už ví, že to jde. A možná nejvíc za to vděčí permoníkům.