Noční pád - DeMille, Nelson, 1943- (Fleet, 2014)
Bud Mitchell a Jill Winslovová si jenom chtěli zpestřit mimomanželskou aférku a při západu slunce na pláži natočit vlastní lechtivý film. Pak ovšem oblohu náhle rozjasnil mohutný výbuch. Pár rychle popadl kameru a zmizel, než na místo stihla dorazit policie. Havárie letu 800 se později připíše technické závadě, pro Johna Coreyho a jeho manželku Kate Mayfieldovou, členy elitní protiteroristické jednotky, však případ není uzavřen ani po pěti letech. Vydávají se hledat důkaz, který by potvrdil, že údajné selhání techniky bylo jen zástěrkou – ne každý si však přeje, aby těžko uvěřitelný videozáznam spatřil světlo světa.