Jezevec Chrujda točí film - Stančík, Petr, 1968- (Modrý slon (Meander), 2014)
Chrujda byl nejlepším podzemním stavitelem v celém lese Habřinci. Nebylo nikoho kdo by si ho nevážil a uctivě jej nezdravil. Jednoho dne však do lesa přiletěl pestrobarevný papoušek. Pro nejmenší