Anetin příběh z lůžkového oddělení : dívčí román - Řeháčková, Věra, 1950- (Akcent, 2012)
Vážně zraněná Aneta se ocitá na třílůžkovém traumatologickém oddělení. Při pobytu v nemocnici má příležitost seznámit se s Ivanem, který po autohavárii ztratil paměť. Před hospitalizací by ani jednoho z nich nenapadlo, co všechno se dá zažít dokonce i v nemocnici, na oddělení těžkých pacientů...