Kryštof Kolumbus : minibiografie tajemného mořeplavce - Morán, José (Edice malého čtenáře, 2013)
Nová edice pro začínající čtenáře, kteří se chtějí dozvědět něco nového o známých osobnostech. Poutavou formou napsaný příběh jednoho z nejznámějších cestovatelů a objevitelů.