Fyzika na dvoře : 100 zábavných pokusů pro každého - Chajda, Radek, 1973- (Edika, 2013)
Publikace přináší 100 návodů k jednoduchým ale zábavným fyzikálním pokusům, které si na dvorku či zahradě může vyzkoušet opravdu každý.