Naučte se říkat ne - Marson, Jacqui (Dobrovský, 2013)
Často se vám stává, že potřeby ostatních lidí upřednostňujete před těmi svými? Obáváte se, abyste ostatní nezklamali? Pokud ano, zřejmě trpíte tím, co psycholožka Jacqui Marson označuje za "prokletí milých lidí". Být považován za hodného člověka je jistě lákavé, zároveň se to ale může stát skutečným prokletím.