Tvořit se dá ze všeho! : přes 300 nápadů pro malé i velké ruce - Pedevilla, Pia (Topp, 2011)
Pia Pedevilla dokáže vložit krásu do úplně obyčejných a nenápadných věcí, z nichž většina by jinak skončila v odpadkovém koši. Používá přitom jak tradiční výtvarné postupy, tak moderní oblíbené trendy a techniky, a proto přitahuje k vyrábění celé rodiny a generace tvořivých lidí - od prarodičů až po vnoučata. Její nápady probouzejí fantazii, podněcují tvorbu a učí zručnosti právě ty nejmenší výtvarníky, kteří jen občas potřebují dohled a pomoc dospělých. Kniha je vybavena krásně a názorně ilustrovanými popisy postupujícími krok za krokem, předlohami v originální velkosti, které však na druhé straně umožňují také díky uvedeným tipům a trikům všechny motivy podle vlastní fantazie tvořivě obměňovat.