Čtení z tváře - Katyš, Taťána (Epocha, 2013)
Jen málokoho napadne, že tvář vypovídá o svém majiteli, že o něm prozrazuje, jakou má povahu, jak se pravděpodobně chová, a že si z tváře můžeme člověka vlastně přečíst, aniž s ním promluvíme. Můžeme z ní poznat jeho charakter, individualitu, i jeho zdravotní stav, neboť každá tvář je originál, každý máme tu svou. Jak se v ní vyznat, jak z ní vyčíst, co máme před sebou za osobnost, s kým máme co do činění a co od něj můžeme očekávat