Panoptikum sexuálních vražd. - Šulc, Viktorín, 1951-2025 (Victima, 2013)
Podrobné popisy případů českých a moravských bestiálních vrahů, kteří se svých činů dopustili ze sexuálních pohnutek. Scénárista televizních detektivních filmů a psycholog zločinu V. Šulc se snaží analyzovat jednotlivé zločiny čtivou formou, popsat pachatele těchto zločinů. Nechybějí ani fotografie a komentáře dvojice zkušených českých kriminalistů - plk. Markoviče a plk. Valeriána. První stejnojmenná kniha autora z roku 2001 popisovala devět případů, pro pentalogii jich autor nastřádal 70