Kluci snů - Ludwig, Anna, 1976- (Fragment, 2013)
Tak tohle je fakt super! Nejlepší kapela všech dob Room 16 pořádá casting na videoklip! Leonie s Isabel neváhají ani minutu, rozhodně si chtějí ve videoklipu zahrát. A možnost být na blízku zpěvákovi Filipovi si Leonie nemůže nechat ujít. Proč se jim ale do cesty pořád motá Leoniin bratr? Podaří se holkám splnit si svůj tajný sen a prožít první lásku?