Hádanky a básničky : pro chytré hlavičky - Majčák, Josef, 1948- (CPress, 2012)
Tato bohatě ilustrovaná kniha pro děti je rozdělena do 4 kapitol dle ročních období, kdy v každé z nich najdete 11 hádanek a 11 básniček, které vyprávějí o zvířátkách, věcech, lidech a nebo příhodách z dětského světa.