Konec hry - McDermid, Val, 1955- (BB art, 2013)
Britka Stephanie Harkerová cestuje na dovolenou na kalifornské pláže s pětiletým chlapcem Jimmym. Při přestupu na chicagském letišti procházejí bezpečnostní kontrolou. Jimmy ji absolvuje bez problémů, Stephanii, která jde těsně za ním, však zastaví kovový rám, který navíc spustí hlasité poplachové zařízení. Stephanie se proto má podrobit důkladnější prohlídce, avšak ve chvíli, kdy je odváděna do plexisklové kabiny, všimne si, že k Jimmymu přistoupí neznámý muž a poté oba opouštějí odbavovací plochu. Stephanie reaguje na tuto událost až s panickou hysterií, snaží pracovníky ochranky upozornit, že jí unášejí syna, ti však žádného chlapce v jejím doprovodu neviděli. Chování Stephanie, jež se v této situaci snaží použít i všechnu svou fyzickou sílu na záchranu Jimmyho, se pro ně naopak paradoxně stane krajně podezřelým a proto ji zneškodní obrannými chvaty a paralyzátorem. Když se nedorozumění vysvětlí, je už na okamžitý zásah pozdě. Případu se ujímá zvláštní agentka FBI Vivian McKurasová, která ale při zkoumání Stephaniiny výpovědi narazí na několik závažných rozporů, tím prvním je skutečnost, že Stephanie není Jimmyho matkou