Zmrzliny : [horké novinky, oblíbená klasika] (Svojtka & Co, 2013)
Více než 100 receptů na klasickou zmrzlinu ze smetany, nebo dietnější zmrzlinu ve formě sorbetu. Přčehledné zpracování usnadní orientaci v receptech - na jedné stránce jsou uvedeny ingredience společně s postupem a na protější straně je fotografie zmrzliny. Všechny recepty lze připravit bez zmrzlinového stroje.