Hněv andělů - Connolly, John, 1968- (BB/art, 2013)
Thriller známého irského autora přivádí opět na scénu soukromého detektiva Charlieho Parkera, aby jej u záhadného vraku letadla uprostřed mainských lesů nechal bojovat se samotnými silami pekla