Z Vodňan do Jeruzaléma : ve šlépějích svatého Pavla - Janšta, Pavel, 1983- (MAKE*detail, 2012)
Neměl v úmyslu trhat rekordy, ale objevit šlépěje svého patrona, svatého Pavla, a taky stopy Víry, Naděje a Lásky - ctností, o kterých tento světec kdysi psal. Kniha obsahuje tři e-mailové zdravice z cesty (istanbulskou, damašskou a telavivskou) a obrazovou přílohu s šedesáti portréty lidí, které potkal. Dále představuje korespondenční lístky, na které tito lidé psali a malovali a které pak autor knihy rozesílal domů. Poznámky po straně hlavního textu pomáhají k provázání souvislostí. Nakladatelská anotace. Kráceno