Pravda krvácí /

Temně laděná detektivka skotského autora, v níž se zkušený policejní vyšetřovatel musí vypořádat nejen s případem brutální vraždy mladé dívky, ale i s řadou osobních problémů.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Série:Inspector Rob Brennan, část 1
Hlavní autor: Black, Tony, 1972-
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Baronet, 2012
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Piktogram: thl
Popis
Shrnutí:Temně laděná detektivka skotského autora, v níž se zkušený policejní vyšetřovatel musí vypořádat nejen s případem brutální vraždy mladé dívky, ale i s řadou osobních problémů.
Edinburský policejní inspektor Robert Brennan si po jednom neobjasněném případu byl nucen vzít delší dovolenou. Tehdy byl zavražděn jeho bratr a Robert se stále nedokáže vyrovnat s neúspěšným postupem svého kolegy. Teď ho ale nadřízená, ambiciózní a velenepříjemná superintendantka Gallowayová, povolává zpět do služby. Edinburská policie má práce nad hlavu a do toho se objevil nový a hrůzný případ - na jedné z nejchudších periferií města bylo v kontejneru objeveno zohavené mrtvé tělo mladičké dívky. Brennan se pouští do práce pod mnohonásobným tlakem - Gallowayová požaduje nemožné, aniž by jakkoli pomohla, novináři se o případ zajímají až moc, ke všemu se vyšetřování zprvu nedaří a objeví se další mrtví. Aby toho nebylo málo, prožívá Robert vleklou krizi a nečekané zvraty v osobním životě. Na druhou stranu se ukáže možná spojitost s vraždou bratra, což se pro vyšetřovatele stane silným motorem, ženoucím ho přes všechny překážky za svým cílem.
Fyzický popis:326 stran ; 20 cm
ISBN:978-80-7384-580-3