Princ & princ - Haan, Linda de, 1976- (Modrý slon (Meander), 2013)
Moderní, bohatě ilustrovaná pohádka o princi, který si mezi všemi princeznami světa vybere prince Krasomila. Pro společné čtení rodičů s dětmi od 3 let