Péťa je zamilovaný - Brenckert, Eva, 1955- (Albatros, 2013)
Krátký příběh o malém školáčkovi Péťovi, kterému se moc líbí spolužačka Emilka. Vhodné pro začínající čtenáře i pro společné čtení rodičů s dětmi