Naše sousedka čarodějnice - Pospíšilová, Zuzana, 1975- (Laskavé čtení, 2011)
I v obyčejném paneláku se může přihodit něco neobyčejného, a pak je potřeba tomu přijít na kloub! Ondra náhodou uviděl, jak sousedka létá venku na koštěti, a nemůže tomu uvěřit. Že by měli v domě opravdovou čarodějnici? Jestli máte chuť, můžete se do pátrání pustit společně s Ondrou a jeho kamarády. Nakladatelská anotace. Kráceno