Zašívaná panenka - Šárková, Danka, 1969- (ISMC, 2012)
Manželé Jandovi spolu žijí roky v jedné domácnosti, ale teprve po letech zjistí, že se vůbec neznají. Protiklady dvou zcela rozdílných osobností a vzájemná tolerance jim skýtá nemálo krásných okamžiků, ale též vyhrocených situací, kdy jde o vlastní životy. Až na malá škobrtnutí by oba propluli desetiletími, ale vše změní příjezd záchranné služby. Hlavní hrdinka Lada vám barvitě líčí svůj osud, který se s ní nemazlil. Svým myšlením a láskou k životu najde vždy cestu, jak být šťastná. Učí to klienty ve svých seminářích a jistě osloví mnohé čtenářky, které zjistí, že velký problém je jen zkouškou na jejich životní cestě.