S jaguárem v posteli : v srdci pralesa se štětcem a mačetou-- - Dungel, Jan, 1951- (Barrister & Principal, 2012)
Malíř a biolog Jan Dungel popisuje své zážitky z cest po Jižní Americe, kterou opakovaně navštěvuje od roku 1992