Záhada sarkofágu - Peters, Elizabeth, 1927-2013 (Klokan (Alpress), 2012)
Manželé Emersonovi provádějí průzkum v Mazgúně. Když Amelie obdrží od známého záhadný papyrus, někdo ho zavraždí. Mezi překupníky a vykradači pyramid se dějí zvláštní věci...