Myš a Krtek, kouzelníci - Yee, Wong Herbert, 1953- (První čtení, 2012)
Dnes večer! Kouzelník Kulifer zve na představení všechny milovníky kouzel! A Krtek přeci nemůže chybět, vždyť je blázen do kouzel. Ale pak se v noci něco pokazí a Krtek je zoufalý. Je na Myšce, aby kamaráda z chmurů vyléčila a dokázala mu, že opravdická kouzla nejsou žádné triky a kejkle, ale že skutečně existují!